Children's Welfare Organisation Africa (CWOA) is een non-profit organisatie met als doel de zorg en de opleiding van jonge, hulpbehoevende kinderen in Afrika (Oeganda) te verbeteren. CWOA werd als feitelijke vereniging officiëel opgericht in maart 2015 door Pascale Maeyens.

Onze aanpak bestaat erin de kinderen (en indirect de moeders) te voorzien van primaire behoeften zoals voeding, hygiëne, medicijnen, kleding, speelgoed en schoolgerief en op deze manier te investeren in hun toekomst. Duurzaamheid staat bij CWOA hoog in het vaandel. Om deze reden zijn herbruikbare luiers, tweedehandsspeelgoed en -kleding goud in de ogen van onze organisatie.

Bij het terugkeren uit Afrika naar België worden de lege valiezen gevuld met handgemaakte Afrikaanse voorwerpen die te koop aangeboden worden op de lokaal georganiseerde beurzen in België. Met de opbrengst van een verkocht voorwerp kan, door het waardeverschil in geld, een beduidend verschil in een Oegandees leven gemaakt worden.

Met trots kunnen wij u mededelen dat 100 % van de opbrengst naar onze projecten gaat, aangezien wij enkel met vrijwillige gunsten werken en dit graag zo houden.

Image placeholder